Extra rychlé líčení s Reginou

Krásný podzimní den všem,

dnes jsem se rozhodla, že vyzkouším naplno jedno trio stínů od značky Regina, na které jste nedávno mohly číst recenzi zde: lucisblog.webnode.cz/news/regina-seznamovaci-party-se-stiny-a-tvarenkami-/. Slíbila jsem tam, že bude několik líčení s touto značkou a slib plním, první líčení je tu! Dnes se zaměřím pouze na oči. Toto "stínování" vám nezabere ani 10 minut ;) 

Jak jsem již řekla, na toto líčení budu používat trio očních stínů Regina a konkrétně odstín 05 - přírodní oliva. Dále jsem zvolila tvářenku od stejné značky v odstínu 04. Ano, budu dávat tvářenku na oči, ať vám to příjde divné jak chce :). To, že je nějaký produkt určený na něco, neznamená, že s ním nemůžete dělat už nic jiného! Nebojte se trochu experimentovat a třeba budete mile překvapeny.

Dnes toho víc potřebovat nebudeme! :)

Jak na to? Nejdřív jsem na oko nanesla podkladovou bázi, kterou používám pod všechny stíny. Já jsem použila bázi od značky ELF - Pearl, která je bílá a podtrhne shimmer ve stínech. Nespornou výhodou báze je, že stíny na ní drží podstatně déle než bez ní a také barvy jsou s ní výraznější. 

Na bázi jsem štětcem nanesla nejsvětlejší stín z tria po téměř celém pohyblivém víčku, především však do vnitřního koutku oka. Stejný stín také naneste těsně pod obočí. Nyní vezměte tvářenku (odstín musí být do hněda) a "vyznačte" s ní oční důlek. Stačí kousek přes polovinu oka (od vnějšího koutku). Když máte takto vyznačenou hranici, víte, kam až můžete nanést tmavší stín a také udělá krásý přechod mezi tmavým koutkem a světlým stínem pod obočím. 

Teď přichází čas na nejtmavší stín tria. Nabereme na štětec,oklepeme a na vnějším koutku oka naneseme tak, že vytvoříme takové Véčko, které nebude dosahovat ani do poloviny oka. Vezmeme si čistý štětec (blending brush) a stíny rozetřeme do ztracena a tak, aby nebyly vidět barevné přechody. Tyto dvě barvy (světlou a tmavou z tria) naneseme i na spodní víčko, stejně, jako nahoře, světlejší dovnitř, tmavší ven. 

Posledním krokem v nanášení stínů je prostřední stín, který obsahuje překrásné třpytky. Stín aplikujeme pouze do středu pohyblivého víčka a pozor, stín jen "naťupkáme", nerozmazáváme! Právě kvůli třpytkám, aby se nám nedostaly, kam nechceme. A je hotovo. Já jsem dále jen nanesla řasenku, ale pokud chcete více dramatický pohled a máte víc času, můžete oko orámovat černou nebo hnědou linkou. Samozřejmě zvýrazníme i obočí.

A zde je výsledek (omlouvám se za nevytrhané obočí :D):

Určitě mi dejte vědět, jak se vám líčení líbí, zda rády používáte oční stíny a taky jestli byste uvítaly "tutoriály" s jednotilvými kroky líčení!!

Diskusní téma: Extra rychlé líčení s Reginou

parádní

Parádní líčení! Určitě jsem pro tutoriály ....jsi super :)

Re: parádní

Díky moc, dobrá, pokusím se o nějaký tutoriál :)

Přidat nový příspěvek